Facaderenovering

Istandsættelse og restaurering af facader

Facaderenovering

Specialister i facaderenovering for erhverv

Skal facaden renoveres? Hos Vinkler ApS står vi klar til at hjælpe. Med over 20 års erfaring som hovedentreprenør og malerfirma, kan vi varetage facaderenoveringer for boligforeninger, virksomheder og den offentlige sektor. Vi har førhen renoveret facader hos Hørsholm Rådhus, Nationalmuseet, PFA Pension og en lang række boligforeninger. Vi har de rette fagmænd til at udføre enhver facaderenovering.

  • Malerarbejde
  • Murerarbejde
  • Tømrerarbejde

Vi værner om bæredygtigt og holdbart håndværk. Ved at kombinere innovative løsninger med traditionelt håndværksarbejde leverer vi miljørigtige løsninger med dine behov i fokus. Flotte facader skal også kunne holde, hvorfor vi naturligvis burger anerkendte materialer, hvor kvalitet og design går hånd i hånd.

Vi er stolte af at have udført kvalitetshåndværk for tilfredse kunder siden 1997

Omfattende løsninger

Som din samarbejdspartner sikrer vi, at projektet bliver ledt i mål inden for den aftalte deadline. Når vi går i gang med et projekt, arbejder vi koncentreret og fokuseret, indtil arbejdet er fuldført. Vi er leveringsdygtige inden for alt, hvad der hedder facaderenovering, hvad enten der skal nedrives, genopbygges, restaureres eller istandsættes.

  • Vandskuring/filtsning
  • Udskiftning af fuger
  • Pudset facade
  • Sokkelpuds
  • Sålbænke

Løbende og effektiv kommunikation

Som leder på projektet sørger vi for, at alle interessenter bliver informeret løbende. De bedste resultater skabes gennem grundig kommunikation. Derfor værner vi om det nære samarbejde med vores kunder, og du altid er den første til at høre fra os, hvis vi opdager noget uventet.

Samarbejdspartnere

Få et uforpligtende tilbud

Send os en besked og vi skal vende tilbage hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på telefon 21 40 76 02, eller skriv en mail til vinkler@vinkleraps.dk med en kort beskrivelse af din opgave samt dine kontaktoplysninger. Endvidere kan du også udfylde vores kontaktformular.