Hovedentreprise

Vi udfører hovedentrepriser for erhverv, industri og den offentlige sektor.

Hovedentreprise

Specialister i hovedentreprise

Hos Vinkler har vi udført entrepriseopgaver for erhverv og foreninger i mere end 20 år. Med udgangspunkt i bæredygtige byggeteknikker forsøger vi hele tiden at være frontløbere på klimavenlighed, innovation og ikke mindst kvalitet. Som hovedentreprenør står vi til rådighed med:

  • Murere
  • Tømrere
  • Malere

Vi er specialister i renovering og ombygning af mellemstore byggerier. Gennem årene har vi bl.a. ageret som hovedentreprenør for Bygningsstyrelsen, da der skulle istandsættes tage og vinduer på Rytmisk Musikkonservatorium. Derudover har vi renoveret utallige lejligheder, trappeopgange, facader og private boliger.

Vi er stolte af at have udført kvalitetshåndværk for tilfredse kunder siden 1997

Effektiv projektstyring

Hos Vinkler arbejder vi konstant på at udvikle og forbedre oplevelsen for vores kunder. Som hovedentreprenør er det vigtigt at holde et godt overblik, da projektet ofte vil kræve samarbejde mellem arkitekter, ingeniører og totalrådgivere. Kan man ikke jonglere flere bolde på en gang, ender man altså med at tabe alle dem sammen. Vi sikrer et godt samarbejde gennem løbende dialog, klar kommunikation og lineære processer, så du ender med et resultat, der lever op til forventningerne.

Dygtigt team af medarbejdere

Verden udvikler sig konstant. Det samme gør byggebranchen. Vi følger løbende med i teknologiens udviklingen, og holder os opdateret på de nyeste innovationer inden for håndværksfaget. Vores brede netværk af samarbejdspartnere har skabt en konstellation, der giver os mulighed for at sparre med diverse fageksperter på en daglig basis. Vi sigter hele tiden efter at blive dygtigere inden for hovedentrepriser, hvorfor vi løbende videreuddanner vores medarbejdere og udvider teamet med nye, kloge hoveder.

Samarbejdspartnere

Book et gratis møde

Søger I en kyndig hovedentreprenør til jeres byggeprojekt? Lad os tage en snak, hvor vi drøfter alle jeres behov. Hvad enten I søger en samarbejdspartner som boligforening, virksomhed eller offentlig institution, står vi klar til at hjælpe fra A-Z.