Renovering af hus

Skal vi hjælpe med at realisere jeres boligprojekt?

Renovering af hus

Eksperter i boligrenovering

Overvejer I at få renoveret huset? Tøv ikke med at tage fat i os. Vinkler ApS har, i mere end 20 år, hjulpet private boligejere med at renovere huse på hele Sjælland. Vi er kyndige i renovering af alt fra 60’er og 70’er huse til parcelhuse, sommerhuse og sågar nyere ejendomme, der trænger til en opfriskning.

I forbindelse med boligrenovering udfører vi typisk:

  • Istandsættelse eller udskiftning af vinduer
  • Tagrenovering
  • Facaderenovering
  • Murerarbejde
  • Malerarbejde
  • Tømrerarbejde

Vi er stolte af at have udført kvalitetshåndværk for tilfredse kunder siden 1997

Medlem af TEKNIQ

Når der skal renoveres bolig, er det vigtigt man vælger en samarbejdspartner, som kan garantere kvalitetshåndværk. Hos Vinkler ApS har vi derfor valgt, at være medlem af TEKNIQs garantiordning. Det giver vores kunder ro i maven og sikrer et samarbejde, hvor alle parter har god samvittighed.

Lad professionelle lede projektet

Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere og uddannede murere, malere, tømrere og elektrikere samt arkitekter og ingeniører. Hos Vinkler er vi naturligvis altid klar på at levere byggeteknisk sparring, når i skal renovere, ombygge eller tilbygge.

Udfyld vores formular med dine tanker og ideer til boligdrømmen. Så vender vi straks tilbage med et uforpligtende.

Samarbejdspartnere

Få et uforpligtende tilbud

Send os en besked og vi skal vende tilbage hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på telefon 21 40 76 02, eller skriv en mail til vinkler@vinkleraps.dk med en kort beskrivelse af din opgave samt dine kontaktoplysninger. Endvidere kan du også udfylde vores kontaktformular.