Ombygning & Tilbygning

Få den bolig, I drømmer om

Ombygning & Tilbygning

Vi står klar som entreprenør

Søger I en entreprenør til jeres byggeprojekt i privaten? Vinkler har over 20 års erfaring med ombygning, tilbygning og andet entreprisearbejde. Hvad enten I skal have renoveret boligen, tilbygget en udestue eller noget helt tredje, står vi klar med de rette fagfolk til opgaven.

Vi samarbejder med dygtige håndværkere, arkitekter og ingeniører for at sikre det absolut bedste resultat. Alt fra planlægning og projektstart til det endelige kvalitetstjek – vi er med fra A-Z hvis nødvendigt. Har I allerede plantegninger, materialer og beregninger på plads, står vi også klar til blot at udføre håndværket. Vi er bl.a. leveringsdygtige inden for:

  • Ombygning af hus
  • Indvendig renovering
  • Udvendig renovering
  • Tilbygninger: carport, udestue, ekstra rum, garage m.m.

Vi er stolte af at have udført kvalitetshåndværk for tilfredse kunder siden 1997

Bæredygtighed i højsædet

Hos Vinkler har vi et stort fokus på, at vores byggeri ikke et til skade for miljøet eller de lokale omgivelser. Derfor kombinerer vi traditionelle håndværksmetoder med innovative løsninger og materialer. Det er med til at sikre et resultat, I kan nyde godt af i mange år.

Nytænkende løsninger

Som hovedentreprenør sigter vi efter at levere branchens mest nytænkende og fremtidssikrede byggerier. Vi sørger naturligvis for at bevare bygningens sjæl, og skaber en blød overgang mellem det nye og gamle byggeri, så det indgår naturligt i jeres bolig.

I bestemmer hele vejen igennem

Det er naturligvis jeres behov, som skal stråle igennem. Vi lægger ekstra vægt på at snakke med jer løbende. Det vigtigste for os er, at I bliver glade for det endelige resultat. Med mange private renoveringsprojekter bag os, kan vi naturligvis heller ikke lade være med at komme med vores fagkyndige anbefalinger og råd. Så kan I med sikkerhed vide, at der ikke bliver gået på kompromis med pris, kvalitet eller holdbarhed.

Samarbejdspartnere

Få et uforpligtende tilbud

Send os en besked og vi skal vende tilbage hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på telefon 21 40 76 02, eller skriv en mail til vinkler@vinkleraps.dk med en kort beskrivelse af din opgave samt dine kontaktoplysninger. Endvidere kan du også udfylde vores kontaktformular.